-Drick mer öl för det gör mannen..

Aldrig har jag och Isabelle haft så roligt som när vi läste hammarby sjöstads lokaltidning.
Insändaren är uppenbarligen ett svar till en 50årig kvinna som skickat in och klagat på att hon inte hittar mannen i sitt liv. Mannen som skickat in svaret börjar med att säga att yngre kvinnor är, vackrare, smalare och positivare. Sedan räknar han upp allt dåligt med äldre kvinnor, såsom att de är tråkiga, har hormonförändringar, gillar att plocka svamp och ogillar sport. Därefter ger han en lista med uppmaningar till äldre kvinnor. Dessa är:

-Drick mer öl för det gör mannen.
-Banta och prata mindre om mat.
-Intressera dig för sport för många män gillar sport
-Sluta förändra mannen för många män klagar på detta behov hos kvinnan
-Bli lite yngre till sättet
-Ha inte så bråttom i vardagen för det är där du träffar männen. Om du ser en trevlig man på tunnelbanan så ge honom ett inbjudande leende.

Vadå rätta sig efter mannen?
Det roligaste av allt är att han sedan föreslår att han och ovannnämnda kvinna skall disskutera saken vidare över en öl. Vet inte om jag har fel, men en dejt kanske inte är det bästa i det här läget, får en känsla av att hon inte borde vara så sugen.

Kommentarer
Postat av: parvi

haha! så roligt med tanke på mitt senaste inlägg, jag är så för bannad på alla KVINNOR! (inte alla då) men alla skittar som bara sitter och klagar på att mannen tar för stor plats och alltid måste rätta sig efter mannen. Vem fan har tvingat dom att göra det????????? idiot mesar!well well, ett bra inlägg!puss på dig

2008-11-25 @ 23:59:05
URL: http://rosabok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0