Hot chics på Caliente.
Elin & Madde
Hannah & Liw


Saturday..
Bells på promenad i sjöstaden..
Att hon har en päls medan min är i Luleå, makes me jealous.!


Kanske inte så nöjd över att jag fotar..


"Lilla Norrland", mohaha

jahaja..

Jahaja.. Nu har ett till hjul på min kontorstol lossnat och hitills lyser dom händiga fruarna med sin frånvaro.. Får helt enkelt se till att lösa det här själv.! Kanske får jag ta hjälp av den nya hemsidan jag hörde talas om, den ska tydligen sälja teknik riktad till kvinnor. Ett exempel på detta var en borr som kunde få plats i handväskan. Även om det låter väldigt smidigt, så hoppas jag innerligt att det var ett skämt! Hur som helst nu finns det ingen återvändo, jag måste laga min stol, frågan är bara hur!!

-Drick mer öl för det gör mannen..

Aldrig har jag och Isabelle haft så roligt som när vi läste hammarby sjöstads lokaltidning.
Insändaren är uppenbarligen ett svar till en 50årig kvinna som skickat in och klagat på att hon inte hittar mannen i sitt liv. Mannen som skickat in svaret börjar med att säga att yngre kvinnor är, vackrare, smalare och positivare. Sedan räknar han upp allt dåligt med äldre kvinnor, såsom att de är tråkiga, har hormonförändringar, gillar att plocka svamp och ogillar sport. Därefter ger han en lista med uppmaningar till äldre kvinnor. Dessa är:

-Drick mer öl för det gör mannen.
-Banta och prata mindre om mat.
-Intressera dig för sport för många män gillar sport
-Sluta förändra mannen för många män klagar på detta behov hos kvinnan
-Bli lite yngre till sättet
-Ha inte så bråttom i vardagen för det är där du träffar männen. Om du ser en trevlig man på tunnelbanan så ge honom ett inbjudande leende.

Vadå rätta sig efter mannen?
Det roligaste av allt är att han sedan föreslår att han och ovannnämnda kvinna skall disskutera saken vidare över en öl. Vet inte om jag har fel, men en dejt kanske inte är det bästa i det här läget, får en känsla av att hon inte borde vara så sugen.

Underbart!

Är det snön som gör mig så himla glad? Sen den första snön är jag iallafall ovanligt glad och utsikten från min fönster så mycket ljusare.. Underbart!
Det är löjligt hur glad man kan bli av lite snö, kanske är jag trots allt en riktig norrlänning i själen.


Winter has come..
Kolla Luleå, vi har också snö.! 

Where to go.?

Inget datorinlämnande blev det, däremot en jävligt god pizza, kladdkaka och två tröjor.! Väl i expertbutiken visade det sig vara en gammal klasskompis som jobbade. En kille som var väldigt trevlig trots att han hela kursen kallade mig norrlänningen samt härmade min dialekt med finlandssvenska. Hur som helst kom vi fram till att det var smartare att vänta med att lämna in datorn då det skulle ta 4 veckor.
Det känns som ett smart beslut. Förutom att det underlättar uppsatsskrivandet underlättar det även min förmåga att undvika detta. Möjligen tar dom båda effekterna ut varandra.
Inget lagande av min väska blev det heller, skomakaren kunde tydligen inte sätta dit en mässingskruv och Clas Olsson kunde inte ens sälja mig en. Inte någon skruv huvudtaget det vill säga, vare sig mässig eller ej. Så nu är jag väsklös och har ingenstans att ta vägen? Where to go?

wednesday :)
För allas trevnad hoppas vi att jag inte var lika dryg som jag ser ut!

daddy på besök!

Idag kommer min pappa på besök! :) That we like..! Kan det bli bättre än att få äta på restaurang när man är bakis. 
Det enda negativa är att det innebär att vi ska lämna in min dator till datadoktorn igen.. den här gången för en plastikoperation. En spricka som jag åstadkommit när jag försökte stänga mitt fönster med datorn imellan ska äntligen lagas.
Hur jag ska överleva utan en dator, så här i uppsatsskrivar tid är ju frågan. Men en viktigare är nog hur jag ska överleva utan facebook och msn. Tragiskt men sant!

Usch..

Usch.. är det bara jag som är less på alla dessa hångelkort bestående av två straighta tjejer från fjortis-discon runt om i landet. MSN,s "Vimmel" är ju en av dom vidirigaste bildsajterna när vi kommer till detta fenomen.
Smash, så kastar dom upp ett kort på två blondiner som hånglar och så sprider dom på den heta killdrömmen ännu mer! Bra jobbat!

rehab, rehab, rehab..

Ikväll drar jag till Omhar för rehab, morötter, dipp & sex and the city! (delvis mot min vilja..)


"They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no"

Dancing Queens.!

Igår var det andra gången jag fick en tablettask på systemet. Och detta av samma tant!
-"Vänta jag har något åt dig " säger hon nöjt och ler. Vet inte om man ska ta det som en komplimang eller inte!
Förra gången försökte kvinnan bakom mig också roffa åt sig en tablettask, detta var lättare sagt än gjort och tanten responderade med, -"nähhäädu!"

Tonight is the night..så himla skönt med fredag. Som Hanna säger.. dancing queens tonight! Jag är på! ;)

nötmix anyone?

Idag har jag efter många om och men äntligen gjort ett nötallergitest. Det var verkligen på tiden, tänk vad snopet att ha skippat nötter hela sitt liv, helt i onödan.
Efter att hysteriskt ha avvärjat ett astmatest med åtföljande pricktest fick jag äntligen ta ett blodtest för nötter. Det jag verkligen var intresserad av. Jag hade mindre lust att betala 200 kronor extra för att testa mina luftvägar, något dom på fysiologlabbet hade svårt att förstå. Tillslut fick jag iallafall ta ett blodprov som kommer testa "nötmix" och dess korsrelationer med andra ämnen.
Så nu återstår det bara en lång väntan innan jag får veta om jag varit hypokondriker hela mitt liv eller inte. Spännande.
Testet kommer förövrigt även att avslöja huruvida jag är allergisk mot häst, hund, kvalster, pollen etc. Skulle ju va himla komiskt om jag var allergisk mot hästar..utan att märkt något liksom. Men inget förvånar mig, så det är säkert så!


NÖTMIX :(

bad wibes..

Det är lördag och jag trotsar bakissegheten med att hemtenta. I korridoren är det dock feststämning.
Från en asiatisk fest hörs uptempopop, trance och gälla tjejskrik. Får mig att tänka på dom japanska tjejerna i Babel, som jag trots att jag älskar filmen tycker är aningen läskiga. Bad wibes med andra ord. Själv äter jag flatbröd sen finncrispen var slut på Ica, aningen komiskt.-Ahaaaaaaaa!

Händig fru sökes.!

Ena benet på min kontorsstol har lostnat igen och jag lever farligt!
Risken att tippa från stolen är enorm.
Trots tappra försök att laga den verkar inget bita den här gången. Skulle verkligen behöva en händig fru som skulle kunna laga den åt mig? Någon frivillig?


I love Berlin

Berlin var fantastiskt! men på grund av tidsbrist kommer hela berättelsen senare..


RSS 2.0