Luleå som det var..

Jag har haft Lule-abstinens eller var det snarare åka-hem ångest? Nu är allt hur som helst mycket bättre! och jag har insett att ett liv i Luleå inte är vad jag vill! jag vill vara i Stockholm, iallafall för stunden, något jag iof inte tvivlat på! Det är bara så jobbigt att man kan ha så kul när man är hemma över jul! jul är helt klart den bästa högtiden att vara hemma på! 


Här följer lite godbitar..

image59
Juldan

image60
Moa, fin som vanligT!

image61
Anna pratade om sin Mård på taket!

image62
Ika äter upp Klara!

image64
Änglar? really?

image65
Pappa & Dotter!

A happy happy new year!


image56


Luleå, jaa..vad ska man säga! Det var sig likt..and parts of me loves it!

Same feelings, same people, different people.. för visst är det helt plötsligt så många små! Charlotte and me "went clubbin" på onsdagen.. och uttrycket passar endast för att kön var längre än på stureplan, bristen på uteställen gör det nya "magma" (observera det flashiga namnet) till vad spybar en gång var!

Julstress på stan, OH YES!
Insåg att det var omöjligt att hitta några som helst vettiga kläder i partytopparnas stad!
Och var e snön och var e kylan? Anyway, Im not complaining! Frågan är om man kommer få uppleva en till nyår gråtandes i 30 graders kyla?

Katja vill att jag ska tatuera "pappa är straight", det vill inte jag!
På vår fika hade vi den mest bisarra men ack så roande diskutionen om att knuffa tillbaka ngn i garderoben, okej jag inser att det inte e så kul att läsa nu, och att det verkar en aningen homofobiskt! men det va sjukt kul! -Nej, nej .. gå tillbaka in i garderoben, du får inte komma ut!!! mohahaha!

Nyår var nog det bästa nyåret hitills, även om lite mindre alkohol-konsumtion gjort det hela bättre! Min och Annas ack så bisarra video fick mig att inse att jag var pinsam, mkt pinsam! Vi var ju tvugna att precis som förra året, dokumentera! Men anteckningsboken från förra året hade kanske varit ett bättre alternativ, dock ej lika roande!



image57




vin

Ta VIN & lägg till VÄNNER and you made my day! (vinet kan eventuellt bytas mot thé eller varför inte chokladkakor!)

"Man ska inte jaga det" som Anna brukar säga! förhoppningsvis har hon rätt.. annars kan jag ju glömma en framtida fru! :)

När vi lämnade Pigalle igår stod Linda Rosing och hängde vid utgången.. eftersom det var stängdags trängde sig massa människor förbi varpå hon börjar skrika: det här är ingen jävla utställning, gå förbi, se så gå förbi! hahahaha!
Så patetiskt, nu vet inte jag om någon stirrade extra mycket men där inne fick hon, vad jag såg, vara helt ifred och man kan väl inte säga annat än att hon en gång i tiden faktiskt själv valt att bli utställningsobjekt!



image55

RSS 2.0