En snygg sjal, inte ett statement!

Dagens skämt är min dispyt med moderatkillen i min klass! För all del vi kommer bra överens, men ibland hatar jag honom. Hur som helst så existerar det någon sorts hat/kärlek. Även om jag egentligen inte alls skulle vilja kalla det för kärlek.. kan jag inte låta bli att tycka att han är väldigt rolig ibland.

Igår var han hur som helst inte alls rolig. I en diskussion om att jag börjar bli sjuk igen säger han plötsligt
 -Jag ser det, en kort paus följer och jag undrar om jag hört fel då han spydigt säger.. -kunde du inte tagit på dig någon snyggare sjal! Jag, som bär min nya palestinasjal, säger åt honom att den e ny, från christiania och att jag gillar den.
Han responderar med att fråga om jag är en terrorist. Men NEJ, säger jag, -jag har den för att den e snygg och inte för att göra något sorts statement, och om det nu skulle vara ett political statement känns det mer som "ung vänster", säger jag. Då svarar killen, -same shit! 
Samma kille gratulerade även alla "han trodde" var moderater när de blåa vann valet! Jag fick ingen gratulation! och tur var väl det! :)



image71

Så var man hemma från Köpenhamn..

Kom på mig själv med att le när jag gick förbi en i allmänhetens och i och för sig även mina ögon "snygg" kille, han log tillbaka. Efterråt förstod jag inte varför, kändes mer som en social gest från min sida.
Lite senare tittade jag mot en söt punktjej som gick förbi, hon tittade i marken. Förmodligen kanske ett mer legitimt beteende. Tjejer ler inte underligt mot andra tjejer dom går förbi.
Tanken slog mig att mitt betende med den snygga killen var mer av en socialkonstruktion än ett frivilligt beteende! Precis som när man atomatiskt kommenterar att någons barn är sött.
Just idag känns allt lite konstigt, jag har blivit en sådan mes på senaste, grät i köpenhamn.. av ingen särskilt bra anledning och även idag när jag råkade deleta mitt arbete, i och för sig lite mer legitimt! legitimt fick för övrigt bli dagens ämne!

Egentligen är jag rätt så glad, Danmark  var "out of this world", det enda som plågade oss var kylan, den var outhärdlig då det både var minusgrader och spöregnade i Köpenhamn på fredagen. Nerkylda och lagom trötta satte vi oss på tåget till Århus. När vi kom ombord satt en kille på Fredriks plats och eftersom vi inte brydde oss om exakta platser satte vi oss på dom som var lediga.
Lite senare kom dock en tillsynes butter kvinna ombord, och innan vi hann säga något började hon argumentera för platsen! Jag säger bara herregud, visst vi hade satt oss på felsida men var helt med på att flytta på oss..men hon verkade inte lyssna. -Rätt ska va rätt ,skrek hon. -Jag tänker minsann inte åka baklänges, -rätt ska va rätt! och så fortsatte hon mala på..
Innan vi han flytta på oss, sa en annan kvinna i tåget att hennes egentliga plats var den som i själva verket åkte baklänges..OCH nu ville hon helt plötsligt inte byta plats längre.. vilket jag spydigt gjorde henne uppmärksam på, okej..kanske inte helt snällt av mig men efter hennes beteénde tycker jag att hon förtjänar det.

Därefter följde en lång harang om att jag var en sån där oärlig människa som inte brydde sig om andra och som inte tyckte att rätt skulle vara rätt! Jag säger bara, hallå!! Vad vet hon om det egentligen, man kan säkert säga mycket om mig, men när det gäller den saken är jag i princip fläckfri!

Förutom den här kvinnan och hon som aggresivt körde över min fot med dricksvagnen var alla väldigt trevliga och hjälpsamma.! Lilla Anna var även den bästa guiden!
Vi har ätit etrianskt, arabiskt och internationell-gourmet buffé! Vi har druckit öl och vin samt haft glöggmys & ostbricka. På fredagen var det barhäng på "Under Masken" följt av dans hela natten på offentligfest med "free love" tema, lätt en av höjdpunkterna. Att ölen där bara kostade 10 kronor var inte heller helt fel. :) Back in sweden.. hmm it kind of suck, but still.. när jag var på mitt deppmood i köpenhamn saknade jag tillome klubb G! kanske borde man festa i helgen, to make it up!

image47

image51

image46

image49

image54

image50

image53

pölseland, here we come! :)


jag är sjuk, och tycker allmänt synd om mig själv! :( orkar inte göra någonting, och jag vill göra allting, jag vill till och med plugga!

Hösten är här, för att stanna.! Och trots att det är mysigt blir jag deprimerad! var tog ljuset vägen?

Men jag är glaaad.. för på fredag bär det av till pölseland och lilla annas kollektiv :) cant belive it! vi ska på husfest och på gayklubb sen så ska det fikas, och dansas och sjungas såklart! det är höstens höjdpunkt, i allafall som det ser ut nu! Its going to be fabolous, I cant wait! ;)
Det enda som kan hindra det är den jäkla förkylningen som aldrig verkar vilja försvinna.. damn! så nu är det dags för huskurer, har redan provat vitlök, några andra tips?

mvh / långa farbrorn!
 

image44

Flummdans och snakebites

Flummdans och snakebites på fest i solna förra helgen! nostalgi måste jag säga!

Efter ett gatlopp till tunnelbanan, bestående av ett tjugotal fulla försenade ungdommar på rad, blev det "China Theatern"!
Det va nice trots bristen på gays! :)
Fick massa ragg, just typiskt när man inte är ett dugg intresserad!! Varför är killar så mycket mer PÅ!?
Blev "kompis" med en kille som påstod sig också ha varit gay en gång i tiden, haha, jag som trodde att om man var gay så var man det hela livet, eller iaf BI! men jag kanske har fel? om man ska tolka honom så har jag uppenbarligen det!

Veckans skämt är mina grannars upprörda disskution om att jag är den enda som tar hem snygga tjejer hit! haha, om det endå stämde! :)

"Why is Sara the only one bringing pretty girls to the corridor? This is not fair, why cant we get any prettygirls, were guys!" (läses med grekiskbrytning)

Hur som helst så kunde jag trösta dom med att dom jag "drar hem" till i princip 100% är hetro och mina vänner! :)





image39

image41

image40

image42

image38

normal?

image43Anna berättade för mig att hon hört att normala människor gillar:

 1. Stranden
 2. Massage
 3. Att cykla 
 4. Vin.

Och eftersom hon, som hon så fint uttryckte det "gillar ingetdera" var hon orolig att hon inte var normal!.. kanske inte helt seriöst orolig men endå! :)

jag kunde dock trösta henne med att jag inte heller är särskilt normal isåfall, inte direkt min tio i topp lista över saker som jag gillar. Även om jag inte har något emot en dag på stranden föredrog jag dock virrande i gränder & secoundhandaffärer sist jag hade valmöjligheten så att säga!
Tessa däremot spenderade all tid på stranden, är besatt av massage och har tjatat om cykelturer hela sommaren, hon måste vara den mest "normala" jag känner!

Min enda tröst är att jag älskar vin, en klar favorit! Ett tips för den som vill är "San Valentin", en varning dock, se upp..det är godare än saft!
Igår var det däremot ruskigt gott me öl, kanske var det för att jag till min egen besvikelse bara skulle dricka en, eller för att de va så bra stämning! jag gillar spelningar och mysigt häng, mer sånt!

RSS 2.0